Profilbildet til kajabiProfilbildet til northkickProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Tobben28Profilbildet til StrazoProfilbildet til sanjaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Handyman40Profilbildet til MizzyProfilbildet til Huldra89Profilbildet til JM28Profilbildet til trond`enProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til akane21
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til parivestProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til røyskattaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til stor pungProfilbildet til pia1975Profilbildet til Handyman40Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til FrkThea

Viperion

@viperion
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje