Profilbildet til Just4youProfilbildet til Tony21Profilbildet til ZaxProfilbildet til DrulProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til northkickProfilbildet til **WanjaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til DionysusProfilbildet til LenemorProfilbildet til DonGrisProfilbildet til nord88Profilbildet til Ely
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ToremannProfilbildet til windel999Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til runAProfilbildet til NettstedetProfilbildet til TommybProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til LeneaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til MoaProfilbildet til Niko9Profilbildet til kinky667Profilbildet til BadboyProfilbildet til Loker

Viperion

@viperion
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje