Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LululuuProfilbildet til LenemorProfilbildet til SkårnesProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til sverre89Profilbildet til PhenrikProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til regntøymannProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til KWGProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til UerfarenProfilbildet til hawe35
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LilliMyProfilbildet til LululuuProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til kaiasoProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Telemann88Profilbildet til SylvesterProfilbildet til elghodeProfilbildet til NannaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til PrettyBoyFloyd

Viperion

@viperion
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje