Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Latex44Profilbildet til Solros72Profilbildet til Slave g23Profilbildet til ninatvProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til bunnyProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SadominatorProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til harepusenProfilbildet til IntrMann
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til FinelineProfilbildet til VildeeeProfilbildet til IngunnProfilbildet til trond`enProfilbildet til MizzyProfilbildet til BergenoProfilbildet til yanaProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MolliProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SylvesterProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ArielProfilbildet til hasifa wahib

Viperion

@viperion
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje