Profilbildet til skurk3Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til love one anotherProfilbildet til vekten75Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til ArousalProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TheMissProfilbildet til ThomasassProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til CharlesProfilbildet til ScorpionProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til BabyW
Profilbildet til DrulProfilbildet til LærerenProfilbildet til GoldenProfilbildet til Fin g30Profilbildet til love one anotherProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til 33Profilbildet til FinelineProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til SwededarterProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til englevingerProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ElviraProfilbildet til nelg90

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje