Profilbildet til windel999Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TengilProfilbildet til petrus1956Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til AndroidProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til babybooProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Modesty56Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til CandyCrush
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til NordJente90Profilbildet til chipProfilbildet til røyskattaProfilbildet til burndocProfilbildet til DavinciProfilbildet til par3427Profilbildet til GiggSProfilbildet til LåtteProfilbildet til TheRose49Profilbildet til LadyStarProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Mr.XProfilbildet til parivestProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Meeow

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje