Profilbildet til HexaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Nic94Profilbildet til jarlemannProfilbildet til slaviProfilbildet til DorransProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BotanicalProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til RuienProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til nafaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til agderProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til virtuveProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Kas=)Profilbildet til just myselfProfilbildet til swedmanProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til MissMProfilbildet til Flekka18Profilbildet til cat68Profilbildet til silverProfilbildet til Flexiguy40

Viperion

@viperion
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje