Profilbildet til hotnoProfilbildet til sabriinaProfilbildet til zethProfilbildet til Anne72Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MehtevasProfilbildet til krsflortProfilbildet til uzi69Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til h_frodeProfilbildet til CulprateProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til hattifnattene00
Profilbildet til hotfishProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til urokraakeProfilbildet til golfbearProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Haakon92Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til krsflortProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SupermannProfilbildet til No StringsProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Loker

Viperion

@viperion
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje