Profilbildet til JustinProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MortenBProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til CindyCDProfilbildet til AzathothProfilbildet til Sublime81Profilbildet til IrenProfilbildet til GeiriProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til hank95Profilbildet til NeonProfilbildet til SarlimeProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Lululuu
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til SammiProfilbildet til ManimalProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KWGProfilbildet til solaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ellenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til englevingerProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Kongen

Viperion

@viperion
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje