Profilbildet til MissMProfilbildet til StrazoProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Reisende40Profilbildet til KristiansenProfilbildet til TingTongProfilbildet til pellepoleProfilbildet til MizzyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til moss73Profilbildet til BjornchProfilbildet til TheMissProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KaisaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Martinoslo
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til MissProfilbildet til par3427Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AndroidProfilbildet til ShjalomProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Crazy92Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til eddi1000Profilbildet til vickycdProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Kjellar

Viperion

@viperion
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje