Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til latex66Profilbildet til AsveigProfilbildet til hotnoProfilbildet til XenaProfilbildet til IronheartProfilbildet til just myselfProfilbildet til CharlesProfilbildet til Tobben28Profilbildet til DjeimiProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til SvetikProfilbildet til AzathothProfilbildet til joniProfilbildet til guttenProfilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til NowheremanProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til MortenBProfilbildet til CharlesProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ZizouProfilbildet til Per SProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til dp72Profilbildet til IntrMannProfilbildet til stian93Profilbildet til kinky667Profilbildet til Dodraugen

Viperion

@viperion
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje