Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til godheksaProfilbildet til miss76Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til gutt1981Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MehtevasProfilbildet til YouwishProfilbildet til NettstedetProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KennethR88
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til orro75Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til ani5Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til shivaProfilbildet til NordlandProfilbildet til AskimMannProfilbildet til GeiriProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til johnrunProfilbildet til jente2011Profilbildet til sjømann

Viperion

@viperion
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje