Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til -MissV-Profilbildet til JærguttenProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til j18elverumProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til SuzProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til pitt76Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til jarlemannProfilbildet til freezin
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til TheMissProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til shado33Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til beitoProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til 33Profilbildet til førdeparetProfilbildet til leandroProfilbildet til Transe_for_hersker

Viperion

@viperion
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje