Profilbildet til BrumProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til krsflortProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BotanicalProfilbildet til AngelManProfilbildet til TabbeProfilbildet til LululuuProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til blaithinProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Kate WProfilbildet til HazeProfilbildet til i love boysProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til TheMissProfilbildet til Xjanne

Viperion

@viperion
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje