Profilbildet til På_søkProfilbildet til DonGrisProfilbildet til pia1975Profilbildet til ChivasProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Thea92Profilbildet til Singel49Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til shaftyProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til northkickProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Neon
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Erik1337Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BottomProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til dp72Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Singel49Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til ingoladProfilbildet til superteddProfilbildet til Phenrik

Viperion

@viperion
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje