Profilbildet til Slappen72Profilbildet til ElleseusProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til El DiabloProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Man30303Profilbildet til beitoProfilbildet til Hulder1Profilbildet til dogbayProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til staken jacsen
Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til GoldenProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til parivestProfilbildet til Angel4uProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LilliMyProfilbildet til bait69Profilbildet til poffenProfilbildet til JM28Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til GiggS

Viperion

@viperion
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje