Profilbildet til snirlenProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til pitt76Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Reina21Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til nada000Profilbildet til LatexmannProfilbildet til krsflortProfilbildet til TengilProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til colargolProfilbildet til ninatv
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til runAProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Cato1977Profilbildet til KWGProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til gameroslProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til SwededarterProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til TingTongProfilbildet til Bjorn92

Viperion

@viperion
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje