Profilbildet til OralProfilbildet til solaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til DorransProfilbildet til SvantepriProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til slaviProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SammiProfilbildet til ScorpionProfilbildet til lovebbwProfilbildet til HexaProfilbildet til uzi69Profilbildet til pitt76Profilbildet til GeiriProfilbildet til oslogutt995
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til KristiansenProfilbildet til shado33Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Matiine123Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til ArousalProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til troendern93Profilbildet til SamehadaProfilbildet til ChivasProfilbildet til zethProfilbildet til PSYllonProfilbildet til LatexfunProfilbildet til RomeoProfilbildet til Cpt.NeMo

Viperion

@viperion
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje