Profilbildet til AskimMannProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Julie00Profilbildet til El DiabloProfilbildet til ElleseusProfilbildet til guttenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til SiljeProfilbildet til dewill77Profilbildet til HardRockProfilbildet til AlekProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ole322Profilbildet til tromsopar80
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Latex44Profilbildet til ingoladProfilbildet til Isabella10Profilbildet til InsomniaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til maritaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til jente2011Profilbildet til knutbrgProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Fotballgutten

Viperion

@viperion
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje