Profilbildet til Hulder1Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til LarsnProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Julie00Profilbildet til KristiansenProfilbildet til northkickProfilbildet til Dionysus
Profilbildet til bby123Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Flekka18Profilbildet til foresterProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ak00nProfilbildet til Cato1977Profilbildet til sabriinaProfilbildet til stor pungProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til apeeassProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til DemonMaggoy

Viperion

@viperion
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje