Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til knny88Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til xtrProfilbildet til LokerProfilbildet til VigdisProfilbildet til Singel49Profilbildet til RJProfilbildet til SoffiProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til simonaProfilbildet til LathamsProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til BistvgProfilbildet til trisvikProfilbildet til agder
Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til toro60Profilbildet til GoldenProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til halloisProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Moa

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje