Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ManimalProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til golfbearProfilbildet til DonGrisProfilbildet til halloisProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SherylProfilbildet til RomeoProfilbildet til Lars80Profilbildet til sportfuckProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Latex44
Profilbildet til latino123Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til SiljeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til InsomniaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til hank95Profilbildet til Handyman40Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til shivaProfilbildet til vickycdProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til bwillyProfilbildet til Rixn

Viperion

@viperion
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje