Profilbildet til VictorProfilbildet til CarrieProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til NinnaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til jente2011Profilbildet til fadedProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Thea92Profilbildet til uzi69Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Nic94Profilbildet til Søker spennign
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Siba44Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til smoker;)Profilbildet til gutt1981Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til OdinProfilbildet til Difference___Profilbildet til RosjerProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til JustinProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Ready4fun

Viperion

@viperion
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje