Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til SuzProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til NowheremanProfilbildet til bait69Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ArousalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Tine cdProfilbildet til JontassProfilbildet til godheksaProfilbildet til afrikarProfilbildet til Kristiansen
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til RonnProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til uzi69Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til blaithinProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Lica89Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til temptationProfilbildet til Nobby Nobody

Viperion

@viperion
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje