Profilbildet til ExosProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til karlaaProfilbildet til Niko9Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Reina21Profilbildet til m52aProfilbildet til harepusenProfilbildet til freezinProfilbildet til MM77Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til BjornchProfilbildet til spruksProfilbildet til Dionysus
Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Ready4funProfilbildet til StaaleProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til dp72Profilbildet til beitoProfilbildet til golfbearProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Par på camProfilbildet til LatexmannProfilbildet til .LisetvProfilbildet til .transe oslo 47

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje