Profilbildet til StrazoProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Solros72Profilbildet til Osl38Profilbildet til TearyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til coolchic101Profilbildet til vårkåtProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Modesty56Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Passivg19Profilbildet til TorolavProfilbildet til BrumProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Bullseye
Profilbildet til KosMusProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til leandroProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til 33Profilbildet til På_søkProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AvalonProfilbildet til Erik1337Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til VictorProfilbildet til InnlandetProfilbildet til superteddProfilbildet til LåtteProfilbildet til StorMørkKuk

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje