Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Lica89Profilbildet til jan50Profilbildet til LululuuProfilbildet til FreshnessProfilbildet til pytagorasProfilbildet til SakoProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MoaProfilbildet til RuienProfilbildet til ShjalomProfilbildet til troendern93Profilbildet til StavangerProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til SiljeProfilbildet til vekten75
Profilbildet til OralProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MarwinProfilbildet til NylongummiProfilbildet til xtrProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til TabbeProfilbildet til Buffy93Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BjoernProfilbildet til bait69Profilbildet til Siba44Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Cleo

Viperion

@viperion
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje