Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til KiwienProfilbildet til simonaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til PSYllonProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MariusProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til sabriinaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BjornchProfilbildet til Angel4uProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til StrazoProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord
Profilbildet til ElinesProfilbildet til latino123Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til halloisProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til No StringsProfilbildet til AlekProfilbildet til superteddProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til ThomasassProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ZizouProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Ole Kristian 1990

Viperion

@viperion
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje