Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SvantepriProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til spruksProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ani5Profilbildet til LissaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til synnyProfilbildet til xantippeProfilbildet til vickycdProfilbildet til par3427Profilbildet til Bortenfor Vanilje
Profilbildet til ElinesProfilbildet til LissaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til pierceddickProfilbildet til KatherineProfilbildet til i love boysProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til JimBodenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til xdresserProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Bergensgutt89

Viperion

@viperion
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje