Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til snirlenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SigvegalProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BottomProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ArielProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KogKProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til BiparProfilbildet til pytagoras
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ToyenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ChivasProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til babybooProfilbildet til MissProfilbildet til Singel49Profilbildet til andy1988Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KvinnenProfilbildet til toro60

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje