Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Mossing34Profilbildet til RosjerProfilbildet til StaaleProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Joey77Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til norseman9Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til TigerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til knny88Profilbildet til bakerProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til MidasProfilbildet til BrumProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til No StringsProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til LookmeProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til snirlenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til miss76Profilbildet til Kate WProfilbildet til LululuuProfilbildet til ToyenProfilbildet til Dark Angel

Viperion

@viperion
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje