Profilbildet til RememBr83Profilbildet til BergenoProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til fridafridaProfilbildet til parivestProfilbildet til h_frodeProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ZaxProfilbildet til bait69Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Just4youProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til stor pungProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Soffi
Profilbildet til KvastenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MatteStProfilbildet til fadedProfilbildet til TearyProfilbildet til RockDudeProfilbildet til zailoProfilbildet til Passivg19Profilbildet til pia1975Profilbildet til bunnyProfilbildet til BecksProfilbildet til Golden

Viperion

@viperion
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje