Profilbildet til miss76Profilbildet til godsg1Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til guttenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til gutt1981Profilbildet til VictorProfilbildet til DragongirlProfilbildet til sola50Profilbildet til IngegardProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til sweden boyProfilbildet til zethProfilbildet til Master33 Bergen
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til hank95Profilbildet til MaykieProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Reina21Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til ValeriaProfilbildet til orro75Profilbildet til 33Profilbildet til Bimann43Profilbildet til RubberkingProfilbildet til AinaCdProfilbildet til LookmeProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ExodiaProfilbildet til coolchic101

Viperion

@viperion
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje