Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til JM28Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til orro75Profilbildet til parivestProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til AlesioProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til xtrProfilbildet til OdinProfilbildet til Jan46Profilbildet til Royalfit
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Matiine123Profilbildet til kennethProfilbildet til MartinosloProfilbildet til SkårnesProfilbildet til jente2011Profilbildet til norseman9Profilbildet til just myselfProfilbildet til halloisProfilbildet til SussProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til snirlenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje