Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Klara31Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til RantazticProfilbildet til Reisende40Profilbildet til shado33Profilbildet til julieProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NinnaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til slaviProfilbildet til TearyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Ready4fun
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Man30303Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Nic94Profilbildet til SportoguyProfilbildet til blaithinProfilbildet til two-playfulProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til NallexyProfilbildet til AsveigProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til På_søkProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SussProfilbildet til SKubrick

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje