Profilbildet til Kate WProfilbildet til Tobben28Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til MissyMooProfilbildet til losamantesProfilbildet til mizzyProfilbildet til MoaProfilbildet til ElviraProfilbildet til AzathothProfilbildet til JavhaxProfilbildet til carogirlProfilbildet til sweden boyProfilbildet til maler.nProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Mehtevas
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MidasProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til kinky667Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Alexander44Profilbildet til AlekProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til BluwProfilbildet til JærguttenProfilbildet til stuve92

Viperion

@viperion
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje