Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til dp72Profilbildet til NylongummiProfilbildet til SussProfilbildet til TigerProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til lekenergodProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til bad666boyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til JimBodenProfilbildet til HebroProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ninatvProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til plusSProfilbildet til SkårnesProfilbildet til dewill77Profilbildet til TabbeProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til StavangerM60

Viperion

@viperion
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje