Profilbildet til slaviProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til mark04Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til -MissV-Profilbildet til DjeimiProfilbildet til talkmanProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til frekkis71Profilbildet til godheksaProfilbildet til just myselfProfilbildet til jente2011Profilbildet til ScorpionProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til krsflortProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Per SProfilbildet til RomeoProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til TearyProfilbildet til ZeroProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til freezinProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til SjtProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til -bg-xxx-

Viperion

@viperion
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje