Profilbildet til spruksProfilbildet til blaithinProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til StianProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sexworker202Profilbildet til SussProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til KWGProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til monique tvProfilbildet til MaykieProfilbildet til Passivg19Profilbildet til moss73Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Olavsen
Profilbildet til RuienProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til El DiabloProfilbildet til IngunnProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Lica89Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til JiJiProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Angel4uProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Kjekken88

Viperion

@viperion
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje