Profilbildet til nina1992Profilbildet til kennedy85Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til losamantesProfilbildet til Reina21Profilbildet til Joey77Profilbildet til Klar 79Profilbildet til MoaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til pompelProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til nafaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Kjekken88
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Lica89Profilbildet til TengilProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Marius

Viperion

@viperion
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 7 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje