Profilbildet til Lez 40Profilbildet til LeneaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til MortenBProfilbildet til fintparProfilbildet til YouwishProfilbildet til hawe35Profilbildet til TigerProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til AsveigProfilbildet til DragongirlProfilbildet til IngunnProfilbildet til CleoProfilbildet til Oslo 44
Profilbildet til SiljeProfilbildet til TengilProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Anne72Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til shado33Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ElviraProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BjornchProfilbildet til nada000Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Hulder1

Viperion

@viperion
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje