Profilbildet til MolliProfilbildet til BrumProfilbildet til troendern93Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til virtuveProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til førdeparetProfilbildet til beitoProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MusashiProfilbildet til SvetikProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Stavanger
Profilbildet til BjornchProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ak00nProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til AngelManProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til maler.nProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SofiaTheModell

Viperion

@viperion
aktiv 5 dager, 14 timer siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje