Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til AndroidProfilbildet til Stine1986Profilbildet til stuve92Profilbildet til MaykieProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til OdinProfilbildet til geddimannProfilbildet til nina1992Profilbildet til BecksProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til ElyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til CalaDor
Profilbildet til fridafridaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til TheRose49Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Oslo27Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Rasputin72

Viperion

@viperion
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje