Profilbildet til LåtteProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Torill1979Profilbildet til DonGrisProfilbildet til StianProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til NordlandProfilbildet til maritaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Lica89Profilbildet til TabbeProfilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til LeneaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til KvastenProfilbildet til BittenProfilbildet til par3427Profilbildet til jenandProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Alexander44Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Mossing34Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Andyrj

Viperion

@viperion
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje