Profilbildet til par_30Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til BBW28Profilbildet til moss73Profilbildet til LadyStarProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til AjscreamProfilbildet til nord88Profilbildet til veilchenProfilbildet til NannaProfilbildet til maritaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til pompelProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til dp72Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til oslokosProfilbildet til maler.nProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til ToyenProfilbildet til ani5Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Suss

Viperion

@viperion
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje