Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KvinnenProfilbildet til ZeroProfilbildet til .LisetvProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til shivaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til No StringsProfilbildet til SoffiProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til JiJiProfilbildet til dogbay
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til babybooProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til faithProfilbildet til Helene89Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Donatello21Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til SvetikProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til yanaProfilbildet til line tvProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ShineProfilbildet til LåtteProfilbildet til bbck oslo

Viperion

@viperion
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje