Profilbildet til northkickProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til yanaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til monique tvProfilbildet til guttenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til hawe35Profilbildet til KosMusProfilbildet til norseman9
Profilbildet til ShineProfilbildet til NjordProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til jarlemannProfilbildet til JavhaxProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Latex50Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til SuzProfilbildet til monique tvProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til coolchic101Profilbildet til DOMINANT

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 timer, 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje