Profilbildet til Singel49Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til m52aProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ChivasProfilbildet til DavinciProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til xtrProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til AsveigProfilbildet til stuve92Profilbildet til fadedProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Joey77Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Siba44Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til IngegardProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ShjalomProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til guttenProfilbildet til AlexsProfilbildet til Samehada

Viperion

@viperion
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 30 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 30 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje