Profilbildet til KarinagayProfilbildet til westpar76Profilbildet til two-playfulProfilbildet til ReidarProfilbildet til XjanneProfilbildet til monique tvProfilbildet til PussiProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Sonny55Profilbildet til petzlProfilbildet til IngunnProfilbildet til LamatryneProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til MidasProfilbildet til SylvesterProfilbildet til julieProfilbildet til mann oslProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til LåtteProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Latex44Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til KWGProfilbildet til just myselfProfilbildet til lauraloveProfilbildet til charlotee23Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til IsDronninga47

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje