Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til solaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til TommybProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til xantippeProfilbildet til BistvgProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til ninatvProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til ElleseusProfilbildet til YouwishProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til snirlen
Profilbildet til geddimannProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til xantippeProfilbildet til naitsProfilbildet til jan50Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til hotnoProfilbildet til poopITboyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til .LisetvProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Ely

Viperion

@viperion
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje