Profilbildet til sportfuckProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til RogermadsProfilbildet til NallexyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til OlavsenProfilbildet til KimmernProfilbildet til KristiansenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MissProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til ElviraProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til qwerty19Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til maler.nProfilbildet til CleoProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til TabbeProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Viperion

@viperion
aktiv 5 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje