Profilbildet til mizzyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til zethProfilbildet til SammiProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til skurk3Profilbildet til VigdisProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til temptationProfilbildet til Torill1979Profilbildet til nafaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ak00n
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til gameroslProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Geirern92Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til wille455Profilbildet til kennedy85Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til xantippeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Haakon92

Viperion

@viperion
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje