Profilbildet til Natasha93Profilbildet til cat68Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Roger84Profilbildet til runAProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Handyman40Profilbildet til BiparProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DrYvilProfilbildet til freezinProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ole322Profilbildet til NåProfilbildet til parsøkersex
Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til tinaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til kennedy85Profilbildet til OralProfilbildet til GiggSProfilbildet til MaykieProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til silverProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Dirty&Kinky

Viperion

@viperion
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje