Profilbildet til RubberkingProfilbildet til engenanjaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til TheRose49Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til dia***Profilbildet til dp72Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til OlavsenProfilbildet til sexypar85Profilbildet til TuttaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Thea92Profilbildet til Musashi
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Stine1986Profilbildet til SoffiProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Kas=)Profilbildet til par3427Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Man30303Profilbildet til førdeparetProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til TabbeProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MikeProfilbildet til petzlProfilbildet til ClaudiaFJ

Viperion

@viperion
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje