Profilbildet til snirlenProfilbildet til ReidarProfilbildet til CalaDorProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ToyenProfilbildet til davidandreProfilbildet til ArousalProfilbildet til RosjerProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ballderProfilbildet til LadyStarProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til InsomniaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Klara31
Profilbildet til Solros72Profilbildet til MedusaProfilbildet til lalaparProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til SjtProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til LeneaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Roger84Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til CulprateProfilbildet til Geirern92Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til pvclove

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje