Profilbildet til JiJiProfilbildet til NannaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til jarlemannProfilbildet til NordlandProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til babybooProfilbildet til KjellarProfilbildet til ToremannProfilbildet til oslokosProfilbildet til MehtevasProfilbildet til pompel
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til RixnProfilbildet til lovebbwProfilbildet til frekkis71Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til naitsProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til BecksProfilbildet til vanosm52Profilbildet til DodraugenProfilbildet til bergen89Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til lunatrabem

Viperion

@viperion
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje