Profilbildet til swedmanProfilbildet til losamantesProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til IngunnProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MissyMooProfilbildet til johnrunProfilbildet til MartinosloProfilbildet til mann oslProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til sabriinaProfilbildet til BecksProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til swedmanProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BottomProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til nattroseProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Haakon92

Viperion

@viperion
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje