Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til ani5Profilbildet til Difference___Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Trh1980Profilbildet til ExodiaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Angel4uProfilbildet til latexthingProfilbildet til ak00nProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til No StringsProfilbildet til Linda_25Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til afrikarProfilbildet til Mr.XProfilbildet til DodraugenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til 2KosProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til pierceddickProfilbildet til mizzyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til nafa

Viperion

@viperion
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje