Profilbildet til GogT1971Profilbildet til xantippeProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Kate WProfilbildet til JosepProfilbildet til vesle 43Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til veilchenProfilbildet til Klara31Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til DragongirlProfilbildet til IngerLiseBia
Profilbildet til BBW28Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til orro75Profilbildet til LatexfunProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Thea92Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til BjoernProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til BjornchProfilbildet til PussiProfilbildet til BiparProfilbildet til Torill1979

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje