Profilbildet til AnetteleProfilbildet til AlekProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Geirern92Profilbildet til staalmannenProfilbildet til @nn@Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til dia***Profilbildet til Latex44Profilbildet til vårkåtProfilbildet til RosjerProfilbildet til HardRockProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til AskimMannProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til RogermadsProfilbildet til charlotee23Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Singel49Profilbildet til faithProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til dp72Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til cat68Profilbildet til hgsd1Profilbildet til nattroseProfilbildet til Justin

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Viperion

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje