Profilbildet til Mossing34Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Leto78Profilbildet til love one anotherProfilbildet til DodraugenProfilbildet til bby123Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til dewill77Profilbildet til jens41Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Thea92Profilbildet til RubberkingProfilbildet til ZizouProfilbildet til kenneth
Profilbildet til 33Profilbildet til godsg1Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til sweden boyProfilbildet til temptationProfilbildet til SamehadaProfilbildet til KWGProfilbildet til yanaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til davidandreProfilbildet til cat68Profilbildet til NannaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Mr Nilsen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje