Profilbildet til Linda_25Profilbildet til TommybProfilbildet til lekenergodProfilbildet til kennedy85Profilbildet til RogermadsProfilbildet til På_søkProfilbildet til akane21Profilbildet til ToremannProfilbildet til Mandal37Profilbildet til SkårnesProfilbildet til HardRockProfilbildet til nelg90Profilbildet til sverre89Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Stine1986
Profilbildet til jente2011Profilbildet til binittedal31Profilbildet til lalaparProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ChivasProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til AlekProfilbildet til SwededarterProfilbildet til DorransProfilbildet til MariusProfilbildet til SjtProfilbildet til Ellensoeker

VoksenDame51

@voksendame51
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt VoksenDame51:Disse profilene har VoksenDame51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje