Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Sublime81Profilbildet til jannis25Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Roger84Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til TabbeProfilbildet til snirlenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Matiine123Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Rubberking
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til LatexleahProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LathamsProfilbildet til Per SProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Helene89Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til AmpriProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MM77Profilbildet til maanestraale
 • 1 måned siden

  VoksenDame51

  VoksenDame51 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 måned siden

  en må ha passord for å komme inn i rom???

  • Toro1968 4 uker, 1 dag siden

   Ja, og mitt virker ikke når jeg skal inn på chat….

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje