Profilbildet til sola50Profilbildet til Mossing34Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til XjanneProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til monique tvProfilbildet til ReidarProfilbildet til sjømannProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til KaisaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til m52aProfilbildet til C.lop14
Profilbildet til Latex44Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til par_30Profilbildet til Hemne72Profilbildet til komigje69Profilbildet til MedusaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til StianProfilbildet til sisunorProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til XL KukkProfilbildet til bakerProfilbildet til 25slank0sl0

Voluptuous

@voluptuous
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Voluptuous:Disse profilene har Voluptuous besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje