Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til TordenspydProfilbildet til pia1975Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til akane21Profilbildet til nattroseProfilbildet til JaNuSProfilbildet til knny88Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MissProfilbildet til ShineProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Exodia
Profilbildet til FinelineProfilbildet til NannaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til nord88Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til moss73Profilbildet til Solros72Profilbildet til akane21Profilbildet til Singel49Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ShjalomProfilbildet til G94skedsmo

Voluptuous

@voluptuous
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Voluptuous:Disse profilene har Voluptuous besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje