Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Caleron86Profilbildet til toro60Profilbildet til BrumProfilbildet til HexaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Mr.XProfilbildet til vickycdProfilbildet til RJProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Tyber30Profilbildet til NannaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Life is a game
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til 33Profilbildet til bad666boyProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til joniProfilbildet til snirlenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til DragongirlProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til sola50

**Wanja

@wanja
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt **Wanja:Disse profilene har **Wanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje