Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Klar 79Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til mark04Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til binittedal31Profilbildet til DrulProfilbildet til pierceddickProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til two-playfulProfilbildet til GiggSProfilbildet til YongProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Shjalom
Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til KongenProfilbildet til KimmernProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SpindelProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Trappani89Profilbildet til MolliProfilbildet til LilliMyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til SKubrickProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Grom87Profilbildet til LeneaProfilbildet til Bergen1987

**Wanja

@wanja
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt **Wanja:Disse profilene har **Wanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje