Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til NjordProfilbildet til godheksaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Slappen72Profilbildet til JupiterProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til badboy1986Profilbildet til førdeparetProfilbildet til staalmannenProfilbildet til shado33Profilbildet til ElinesProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til BottomProfilbildet til nord88
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til lauraloveProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Tony21Profilbildet til UerfarenProfilbildet til JiJiProfilbildet til PhenrikProfilbildet til plusSProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til 33Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MelekProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Kinkymaster

**Wanja

@wanja
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt **Wanja:Disse profilene har **Wanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje