Profilbildet til IngunnProfilbildet til Leto78Profilbildet til L_KProfilbildet til lalaparProfilbildet til halloisProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bimann43Profilbildet til SpindelProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til urokraakeProfilbildet til jarlemannProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til westpar76Profilbildet til vekten75Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til SpindelProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til KospieProfilbildet til blaithinProfilbildet til SkårnesProfilbildet til jonas93Profilbildet til KogKProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til jente2011Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Transe_for_hersker

**Wanja

@wanja
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt **Wanja:Disse profilene har **Wanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje