Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Trh1980Profilbildet til BittenProfilbildet til InnlandetProfilbildet til L_KProfilbildet til Helene89Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til brollProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Modesty56Profilbildet til YongProfilbildet til Lica89
Profilbildet til orro75Profilbildet til LokerProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MedusaProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til testomanProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Ronn

wannaBgood

@wannabgood
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt wannaBgood:Disse profilene har wannaBgood besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje