Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til DorransProfilbildet til BjornchProfilbildet til KvinnenProfilbildet til KosMusProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til GoldenProfilbildet til foresterProfilbildet til DionysusProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til par_30Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til Helene89Profilbildet til sportfuckProfilbildet til knutbrgProfilbildet til sola50Profilbildet til mindwtoProfilbildet til shado33Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til engenanjaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til beitoProfilbildet til spruksProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til KristiansenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til faithProfilbildet til faded

wannaBgood

@wannabgood
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt wannaBgood:Disse profilene har wannaBgood besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje