Profilbildet til jenandProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MissProfilbildet til Angel4uProfilbildet til TigerProfilbildet til AndroidProfilbildet til SwededarterProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ZaxProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til TingTongProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til bakerProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til urokraakeProfilbildet til BiparProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Cato1977Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til oslokosProfilbildet til Kjellsprell

wannaBgood

@wannabgood
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt wannaBgood:Disse profilene har wannaBgood besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje