Profilbildet til sabriinaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til talkmanProfilbildet til AskimMannProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til KosMusProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til badboy1986Profilbildet til 2hot4U
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til sisunorProfilbildet til brollProfilbildet til DorransProfilbildet til dp72Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Thea92Profilbildet til InsomniaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Adrian23år

Erlend:)

@weridoo94
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Erlend:):Disse profilene har Erlend:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje