Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til LamatryneProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til EvensProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ToremannProfilbildet til AyakachanProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til akane21Profilbildet til BottomProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til KvastenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til CindyCD
Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til spruksProfilbildet til northkickProfilbildet til nafaProfilbildet til dia***Profilbildet til DavinciProfilbildet til BadboyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til XenaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Chivas

Erlend:)

@weridoo94
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Erlend:):Disse profilene har Erlend:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje