Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til AskimMannProfilbildet til maritaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MartinosloProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Oslo27Profilbildet til HighEndSub
Profilbildet til Cato1977Profilbildet til AlexanderProfilbildet til GoldenProfilbildet til AlesioProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til vanosm52Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til jan50Profilbildet til cat68Profilbildet til Lenemor

Erlend:)

@weridoo94
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Erlend:):Disse profilene har Erlend:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje