Profilbildet til LatexfunProfilbildet til RantazticProfilbildet til norseman9Profilbildet til DorransProfilbildet til halloisProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Man30303Profilbildet til Modesty56Profilbildet til ScorpionProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NylongummiProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til pia1975
Profilbildet til KiwienProfilbildet til RJProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til godsg1Profilbildet til TheMissProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til TempenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)

Erlend:)

@weridoo94
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Erlend:):Disse profilene har Erlend:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje