Profilbildet til bad666boyProfilbildet til ZizouProfilbildet til .LisetvProfilbildet til søker sexProfilbildet til SoffiProfilbildet til talkmanProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til XenaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LeneaProfilbildet til AvalonProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til skurk3Profilbildet til Mass SageProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til JM28Profilbildet til SnæxProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til someboyProfilbildet til Roger84Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BiparProfilbildet til sjømannProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TheReader

mark04

@werner75
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt mark04:Disse profilene har mark04 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje