Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til just myselfProfilbildet til LeneaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Matiine123Profilbildet til jonas93Profilbildet til nada000Profilbildet til kennethProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til regntøymannProfilbildet til orphansProfilbildet til Tegner Kvinner
Profilbildet til guttenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til sluggernProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til MaykieProfilbildet til andy1988Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Hilde79Profilbildet til godsg1Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Azathoth

mark04

@werner75
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt mark04:Disse profilene har mark04 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

mark04

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje