Profilbildet til shivaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til AngelManProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til TheMissProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KvastenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til BabyWProfilbildet til trond`enProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ElleseusProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til RomeoProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Slappen72Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NjordProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til temptationProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Nic94Profilbildet til MatteStProfilbildet til sjømannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Dirty&Kinky

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje