Profilbildet til brollProfilbildet til pytagorasProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Haakon92Profilbildet til LamatryneProfilbildet til vårkåtProfilbildet til knny88
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til maritaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til temptationProfilbildet til MusashiProfilbildet til LatexfunProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Bodøe-mann-27

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje