Profilbildet til SakoProfilbildet til CleoProfilbildet til spruksProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til joniProfilbildet til testomanProfilbildet til Roger84Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Just4youProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ReidarProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til vårkåt
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til latino123Profilbildet til claireProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til monique tvProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til røyskattaProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Joey77Profilbildet til agderProfilbildet til Grom87Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Per S

Humlevatn

@willyen
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Humlevatn:Disse profilene har Humlevatn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje