Profilbildet til Caleron86Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Sonny55Profilbildet til SnæxProfilbildet til DrulProfilbildet til h_frodeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til IronheartProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til lalaparProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MelekProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til troendern93Profilbildet til AfroManProfilbildet til fridafridaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til OdinProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til stuve92Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til bby123Profilbildet til Solros72Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til TrhMann1973

windel999

@windel999
aktiv 2 år, 8 måneder siden
god dag alle sammen! Noen som vil bli kjent med hyggelig og omgjengelig figur? 😉 Vis
Disse profilene har besøkt windel999:Disse profilene har windel999 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje