Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til windel999Profilbildet til IngegardProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ingoladProfilbildet til NeonProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til RuienProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til elghodeProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til sanjaProfilbildet til L_KProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Helene89Profilbildet til kastrdProfilbildet til Just4youProfilbildet til SnæxProfilbildet til MoaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til RantazticProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ParOsloVest37-52

windel999

@windel999
aktiv 2 år, 5 måneder siden
god dag alle sammen! Noen som vil bli kjent med hyggelig og omgjengelig figur? 😉 Vis
Disse profilene har besøkt windel999:Disse profilene har windel999 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje