Profilbildet til BBW28Profilbildet til norseman9Profilbildet til GoldenProfilbildet til KospieProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Oslo27Profilbildet til LærerenProfilbildet til BecksProfilbildet til burndocProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til binittedal31Profilbildet til BadboyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til røyskatta
Profilbildet til AvalonProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Oslo27Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til SKubrickProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til IngunnProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til vickycdProfilbildet til ole322Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MeeowProfilbildet til Shjalom

windel999

@windel999
aktiv 3 år, 2 måneder siden
god dag alle sammen! Noen som vil bli kjent med hyggelig og omgjengelig figur? 😉 Vis
Disse profilene har besøkt windel999:Disse profilene har windel999 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje