Profilbildet til sølProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til vickycdProfilbildet til CulprateProfilbildet til MarwinProfilbildet til LatexleahProfilbildet til nelg90Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til northkickProfilbildet til DodraugenProfilbildet til KospieProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til martin,østfold
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til hank95Profilbildet til KospieProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til LokerProfilbildet til bad666boyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ole322Profilbildet til AnMy99Profilbildet til AskimMannProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Cd28Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Flekka18Profilbildet til urokraake

windel999

@windel999
aktiv 2 år, 11 måneder siden
god dag alle sammen! Noen som vil bli kjent med hyggelig og omgjengelig figur? 😉 Vis
Disse profilene har besøkt windel999:Disse profilene har windel999 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje