Profilbildet til ChivasProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MissMProfilbildet til JontassProfilbildet til GeiriProfilbildet til IngunnProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Alexander44Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til freaky2Profilbildet til sverre89Profilbildet til Sammi
Profilbildet til someboyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til pia1975Profilbildet til MehtevasProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til simonaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til TingTongProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til RosjerProfilbildet til BecksProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Charles

22 swe Oslo

@wolfnoodle
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt 22 swe Oslo:Disse profilene har 22 swe Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje