Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til El DiabloProfilbildet til jens41Profilbildet til @nn@Profilbildet til gameroslProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til simonaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til StaaleProfilbildet til moss73Profilbildet til Savannah2581
Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Linda_25Profilbildet til SkårnesProfilbildet til EscobarProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Erik1337Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til VictorProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til TempenProfilbildet til Hemne72

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje