Profilbildet til HommeProfilbildet til binittedal31Profilbildet til SnæxProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SvetikProfilbildet til ToyenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til urokraakeProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til trisvikProfilbildet til KatherineProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MortenBProfilbildet til runA
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til MeeowProfilbildet til simonaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Mossing34Profilbildet til HazeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Flekka18Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Osl38Profilbildet til SoffiProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Gutt24Trent
  • 2 dager, 21 timer siden

    xanadu

    xanadu ble et registrert medlem 2 dager, 21 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje