Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Angel4uProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Man30303Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til DorcasProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til SammiProfilbildet til Caleron86Profilbildet til freezinProfilbildet til maler.nProfilbildet til burndocProfilbildet til akane21
Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til zethProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til JærguttenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til IngunnProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje