Profilbildet til shaftyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LamatryneProfilbildet til latex66Profilbildet til CindyCDProfilbildet til simonaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Singel49Profilbildet til IronheartProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til SpindelProfilbildet til BecksProfilbildet til Sublime81Profilbildet til nord88Profilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til NyssaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til apeeassProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til freezinProfilbildet til PhenrikProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til CharlieBoy

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje