Profilbildet til vårkåtProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til AlexsProfilbildet til HebroProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til jan50Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ThomasassProfilbildet til pitt76Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til poopITboy
Profilbildet til ReidarProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SylvesterProfilbildet til MortenBProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til par3427Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til LeneaProfilbildet til bunnyProfilbildet til ExodiaProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til NyssaProfilbildet til windel999

xantippe

@xantippe
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje