Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til HardRockProfilbildet til MrbigProfilbildet til OdinProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til mrroyalProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til HommeProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til YongProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Ready4funProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Reisende40Profilbildet til pia1975Profilbildet til jonas93Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til toro60Profilbildet til krsflort

xantippe

@xantippe
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje