Profilbildet til angelica96Profilbildet til PSYllonProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til IngegardProfilbildet til henrkjarProfilbildet til *Punky*Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til AyakachanProfilbildet til JaNuSProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til FinelineProfilbildet til fotfetisj
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til trisvikProfilbildet til MolliProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Andersen89Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MarwinProfilbildet til JiJiProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til DrulProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til SoffiProfilbildet til Tomas89bergen

xantippe

@xantippe
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje