Profilbildet til HommeProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til virtuveProfilbildet til MolliProfilbildet til ballderProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Latex44Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til troendern93Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ani5Profilbildet til Mr.XProfilbildet til krsflort
Profilbildet til kennethProfilbildet til hgsd1Profilbildet til ChivasProfilbildet til LeneaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Sublime81Profilbildet til RememBr83Profilbildet til maritaProfilbildet til claireProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sølProfilbildet til SylvesterProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Mr.XProfilbildet til ThomasDes

xantippe

@xantippe
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje