Profilbildet til xdresserProfilbildet til Handyman31Profilbildet til ZeroProfilbildet til afrikarProfilbildet til bait69Profilbildet til pvcloveProfilbildet til TorolavProfilbildet til par3427Profilbildet til AngelManProfilbildet til maler.nProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til StaaleProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Babygirl85
Profilbildet til Fin g30Profilbildet til MarwinProfilbildet til NordJente90Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Lars80Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til lekenergodProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til RubberkingProfilbildet til synnyProfilbildet til GeiriProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til eddi1000

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje