Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til BjoernProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til JærguttenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til halloisProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Dorcas
Profilbildet til TabbeProfilbildet til gutt1981Profilbildet til coolchic101Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til sluggernProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til BillProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Linda_25Profilbildet til dewill77Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Savannah2581

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje