Profilbildet til DrYvilProfilbildet til jente2011Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Kalle2Profilbildet til TigerProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til MikeProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KantarellenTerrasse
Profilbildet til PussiProfilbildet til synnyProfilbildet til SuzProfilbildet til JM28Profilbildet til HommeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til halloisProfilbildet til AjscreamProfilbildet til kmfantProfilbildet til 33Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til MellaKristin

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje