Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til BullseyeProfilbildet til BiTrineProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til krsflortProfilbildet til ThomasassProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Joachim*Profilbildet til .LisetvProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Andersen89Profilbildet til hgsd1
Profilbildet til LissaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til KiwienProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til LululuuProfilbildet til godsg1Profilbildet til burndocProfilbildet til Handyman40Profilbildet til _Nordre Land_

xantippe

@xantippe
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje