Profilbildet til ninatvProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til NinnaProfilbildet til BadboyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til OdinProfilbildet til StaaleProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ellenProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Erik1337Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Grom87Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til IrenProfilbildet til brollProfilbildet til zethProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KimmernProfilbildet til SussProfilbildet til ShineProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ZeroProfilbildet til AndroidProfilbildet til Nic94Profilbildet til JiJiProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Pia Shemale

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje