Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Klar 79Profilbildet til LenemorProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til OsloG21Profilbildet til poopITboyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Flekka18Profilbildet til NordJente90Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til DavinciProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til NinnaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til carogirl
Profilbildet til InnlandetProfilbildet til xantippeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til JimBodenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ChivasProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til troendern93Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Angel84Profilbildet til Anne72Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til zailoProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Reidar

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje