Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Tony21Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til pvcloveProfilbildet til ballderProfilbildet til KimmernProfilbildet til AndyrjProfilbildet til TorolavProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til JiJiProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til TingTongProfilbildet til jente2011
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Reina21Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til JavhaxProfilbildet til GeiriProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til RuienProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til L_KProfilbildet til SnæxProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Reidar
  • 4 år, 1 måned siden

    xantippe

    xantippe endret profilbildet sitt 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje