Profilbildet til blaithinProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ArconadaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til HommeProfilbildet til jenandProfilbildet til JavhaxProfilbildet til ZeroProfilbildet til Per SProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Kate WProfilbildet til nord88Profilbildet til Bimann43
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til jens41Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Passivg19Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til NyssaProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til swedmanProfilbildet til Ironheart
  • 3 år, 9 måneder siden

    xantippe

    xantippe endret profilbildet sitt 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje