Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til julieProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TengilProfilbildet til Difference___Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til superteddProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til LokerProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ShjalomProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Erlend:)
Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NordJente90Profilbildet til agderProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til SnæxProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til dp72Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til orphansProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til @nn@Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til westpar76Profilbildet til ParKos2239
  • 4 år, 1 måned siden

    xantippe

    xantippe endret profilbildet sitt 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje