Profilbildet til NeonProfilbildet til orphansProfilbildet til Latex44Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til LamatryneProfilbildet til RonnProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til zethProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AnMy99Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ZaxProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Oslo60+
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til stuve92Profilbildet til nord88Profilbildet til KvastenProfilbildet til DorcasProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Mr.XProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til vickycdProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Andersen89
  • 3 år, 9 måneder siden

    xantippe

    xantippe endret profilbildet sitt 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje