Profilbildet til lalaparProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Leto78Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Andersen89Profilbildet til FreshnessProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til EvensProfilbildet til Reina21Profilbildet til TheMissProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til AfroManProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til MidasProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SpindelProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til HazeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Reidar
  • 5 år, 4 måneder siden

    xantippe

    xantippe ble et registrert medlem 5 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje