Profilbildet til MidasProfilbildet til urokraakeProfilbildet til simonaProfilbildet til YouwishProfilbildet til Jan46Profilbildet til swedmanProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til buskerudProfilbildet til ValeriaProfilbildet til tinaProfilbildet til gameroslProfilbildet til TingTongProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til RogermadsProfilbildet til NathalieJanne
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ValeriaProfilbildet til RJProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Solros72Profilbildet til Caleron86Profilbildet til godheksaProfilbildet til sølProfilbildet til JontassProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til pompelProfilbildet til AsveigProfilbildet til Javhax

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje