Profilbildet til NyssaProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SkårnesProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til SadominatorProfilbildet til SakoProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til love one anotherProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Singel49Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til søker sex
Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til AlexanderProfilbildet til SadominatorProfilbildet til TingTongProfilbildet til brollProfilbildet til DavinciProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til staalmannenProfilbildet til NeonProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til eddi1000Profilbildet til stianogvicky

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje