Profilbildet til AyakachanProfilbildet til badboy1986Profilbildet til bergen89Profilbildet til StrazoProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til MannValdresProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ToremannProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til YouwishProfilbildet til Rubberking
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til TingTongProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til SupermannProfilbildet til KvinnenProfilbildet til JiJiProfilbildet til KarinagayProfilbildet til badboy1986Profilbildet til synnyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til jenandProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Strazo

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje