Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til BistvgProfilbildet til På_søkProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til bait69Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til oslokosProfilbildet til charlotee23Profilbildet til TuttaProfilbildet til Roger84Profilbildet til KimmernProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ani5Profilbildet til EmmaEE
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til freezinProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SigvegalProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Thea92Profilbildet til tinaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ElyProfilbildet til Lars80Profilbildet til NeonProfilbildet til NowheremanProfilbildet til sola50Profilbildet til NannaProfilbildet til plusS

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje