Profilbildet til ElinesProfilbildet til Nic94Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til jeanettekProfilbildet til losamantesProfilbildet til joniProfilbildet til ElleseusProfilbildet til kjelli77Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til NowheremanProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Cato1977Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til UerfarenProfilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til spruksProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ArielProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til KimmernProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til GhroltProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til silverProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sluggernProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Galloper1989

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje