Profilbildet til trond`enProfilbildet til CindyCDProfilbildet til KaisaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til JM28Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til elghodeProfilbildet til Latex44Profilbildet til MidasProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til treff hedmark
Profilbildet til StrazoProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MizzyProfilbildet til monique tvProfilbildet til ingoladProfilbildet til SammiProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til ScorpionProfilbildet til NeonProfilbildet til AlesioProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til !BK5dude34!

xantippe

@xantippe
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje