Profilbildet til NannaProfilbildet til Per SProfilbildet til HardRockProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til JustinProfilbildet til Mass SageProfilbildet til troendern93Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til HazeProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Androx0Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Suz
Profilbildet til AvalonProfilbildet til sverre89Profilbildet til OralProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til pitt76Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til spruksProfilbildet til Trappani89Profilbildet til AsveigProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til qwerty19Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til AlekProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til martin,østfold

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje