Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til LululuuProfilbildet til NordJente90Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til JupiterProfilbildet til halloisProfilbildet til SnæxProfilbildet til HommeProfilbildet til DavinciProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Skeva91Profilbildet til love one anotherProfilbildet til SvantepriProfilbildet til JM28
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til slaviProfilbildet til RantazticProfilbildet til ToyenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til hank95Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AvalonProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Buffy93Profilbildet til UerfarenProfilbildet til bergenm30

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje