Profilbildet til Reina21Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til JærguttenProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til windel999Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til tinaProfilbildet til harepusenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Mr BMW
Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til SamehadaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til shaftyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SvetikProfilbildet til TheMissProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til RubberkingProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Goldfingermann1

xantippe

@xantippe
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje