Profilbildet til xantippeProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til No StringsProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Per SProfilbildet til coolchic101Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til NordJente90Profilbildet til BittenProfilbildet til XjanneProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til StorMørkKuk
Profilbildet til Kate WProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til NataProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til pia1975Profilbildet til petrus1956Profilbildet til XjanneProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Anne72Profilbildet til No StringsProfilbildet til LenemorProfilbildet til Nyssa

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje