Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til virtuveProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ElinesProfilbildet til bamsefarProfilbildet til spruksProfilbildet til westpar76Profilbildet til nina1992Profilbildet til veilchenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til BiTrineProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BabyWProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til LamatryneProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til BadboyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til PhenrikProfilbildet til MoaProfilbildet til IngunnProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til 59modellProfilbildet til Tara84Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til BrumProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til GoldenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til LatexLovr

xantippe

@xantippe
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje