Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til OdinProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til StrazoProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til SupermannProfilbildet til claireProfilbildet til MizzyProfilbildet til SjtProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Cd28Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Anne72
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til NåProfilbildet til LizzyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til EvensProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til sola50Profilbildet til IronheartProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til hotnoProfilbildet til Sneaky29

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje