Profilbildet til BBW28Profilbildet til Geirern92Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til simonaProfilbildet til TengilProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til MolliProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til CharlesProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til shinY_Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BottomProfilbildet til ballder
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til MedusaProfilbildet til KosMusProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til afrikarProfilbildet til trisvikProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til poffenProfilbildet til IngerLiseBia

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje