Profilbildet til JupiterProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til nord88Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til sola50Profilbildet til bergen89Profilbildet til golfbearProfilbildet til xtrProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Ronn
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ZizouProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Man30303Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til davidandreProfilbildet til OsloG21Profilbildet til No StringsProfilbildet til KvastenProfilbildet til spruksProfilbildet til JosepProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Isabella10Profilbildet til agder

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje