Profilbildet til SammiProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Plu2Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til runAProfilbildet til StrazoProfilbildet til AlexsProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Tony21Profilbildet til slavi
Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til JustinProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til GoldenProfilbildet til LærerenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til IngunnProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Fin g30Profilbildet til afrikarProfilbildet til ddaanniieelll

xantippe

@xantippe
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje