Profilbildet til CulprateProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til dia***Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ElleseusProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ShjalomProfilbildet til zailoProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til just myselfProfilbildet til chipProfilbildet til kajabiProfilbildet til Kate WProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Julie00Profilbildet til pytagorasProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til PhenrikProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Merethe21Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MrVoldProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til JærguttenProfilbildet til LokerProfilbildet til L_K

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje