Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til geddimannProfilbildet til XenaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til beitoProfilbildet til bergen89Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til westpar76Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Lill17Profilbildet til Joey77Profilbildet til latex66Profilbildet til FrkAurora
Profilbildet til Tyber30Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Mystical34Profilbildet til ArconadaProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til C.lop14Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til jan50Profilbildet til ElviraProfilbildet til dogbayProfilbildet til monique tvProfilbildet til JavhaxProfilbildet til nina1992Profilbildet til gloria thomas

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje