Profilbildet til @nn@Profilbildet til TabbeProfilbildet til sisunorProfilbildet til lalaparProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NallexyProfilbildet til windel999Profilbildet til Osl38Profilbildet til ValeriaProfilbildet til latino123Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Andrea90
Profilbildet til DionysusProfilbildet til KarinagayProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til yanaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til naitsProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Difference___Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til TigerProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Alek

xantippe

@xantippe
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje