Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til RJProfilbildet til AngelManProfilbildet til sølProfilbildet til RuienProfilbildet til ballderProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til DorcasProfilbildet til sportfuckProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til NannaProfilbildet til OralProfilbildet til CleoProfilbildet til Spindel
Profilbildet til SvetikProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Joey77Profilbildet til XL KukkProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Nic94Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til BrumProfilbildet til BabyWProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til cat68Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Preci1ous69

xantippe

@xantippe
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

xantippe

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje