Profilbildet til Joey77Profilbildet til MissyMooProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til bbck osloProfilbildet til vickycdProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til latexthingProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til troendern93Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til zethProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Staale
Profilbildet til Hulder1Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til faithProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Lez 40Profilbildet til AlekProfilbildet til SussProfilbildet til tinaProfilbildet til mann oslProfilbildet til kmfantProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ElinesProfilbildet til CindyCDProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til sweettorture

xantippe

@xantippe
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

xantippe

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje