Profilbildet til Ready4funProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til VictorProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SadominatorProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til trannyboyProfilbildet til sverre89Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til parivestProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Sammi
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ScorpionProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til moss73Profilbildet til jeanettekProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til TigerProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til shado33Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til GeiriProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Muskeldigger

xantippe

@xantippe
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt xantippe:Disse profilene har xantippe besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

xantippe

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje