Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til RosjerProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Mass SageProfilbildet til StianProfilbildet til MelekProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til joniProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til EvensProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til pitt76Profilbildet til nattroseProfilbildet til afrikarProfilbildet til Oslo27Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Huldra89

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje