Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til dp72Profilbildet til sola50Profilbildet til StaaleProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til sluggernProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Fresia4Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Ready4funProfilbildet til leandroProfilbildet til synnyProfilbildet til stor pungProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til bwillyProfilbildet til kennethProfilbildet til 59modellProfilbildet til NordlandProfilbildet til Bimann43Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til DjeimiProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til 2hot4U

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje