Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Grom87Profilbildet til @nn@Profilbildet til RJProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til InnlandetProfilbildet til KimmernProfilbildet til toro60Profilbildet til swedmanProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Crazy92Profilbildet til MortenBProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Olavsen
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SpindelProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til NinnaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til TheReaderProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Lica89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til englevingerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til bby123Profilbildet til modoulaminjammeh

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje