Profilbildet til Mass SageProfilbildet til C.lop14Profilbildet til stian93Profilbildet til JærguttenProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til CharlesProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til vekten75Profilbildet til par_30Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til colargolProfilbildet til MaykieProfilbildet til Søker spennign
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til spruksProfilbildet til testomanProfilbildet til temptationProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til NåProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Softfeet

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje