Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Difference___Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til kmfantProfilbildet til apeeassProfilbildet til jonas93Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til jonas93Profilbildet til mann oslProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MissProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til kinky667Profilbildet til LangbeinProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SiljeProfilbildet til spruksProfilbildet til henrkjarProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til BadboyProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SherylProfilbildet til orro75

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje