Profilbildet til vekten75Profilbildet til ZaxProfilbildet til dia***Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til golfbearProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bergen89Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til NordlandProfilbildet til krsflort
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Floppa1Profilbildet til SarlimeProfilbildet til GoldenProfilbildet til AndroidProfilbildet til harepusenProfilbildet til orphansProfilbildet til DorransProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til KatherineProfilbildet til KospieProfilbildet til ingoladProfilbildet til KogKProfilbildet til FrStadPassiv

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje