Profilbildet til GeiriProfilbildet til gutt1981Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til sanjaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til RomeoProfilbildet til sjømannProfilbildet til frekkis71Profilbildet til LizzyProfilbildet til Per SProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Merethe21Profilbildet til binittedal31Profilbildet til knny88
Profilbildet til BittenProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til GoldenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til LenemorProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til 59modellProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KristiansenProfilbildet til RJProfilbildet til ElyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til MM77Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Hexa

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje