Profilbildet til DjeimiProfilbildet til naitsProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til fridafridaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til shivaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Difference___Profilbildet til uzi69Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til KaisaProfilbildet til Davinci
Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til LadysmanProfilbildet til pompelProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til krsflortProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til SoffiProfilbildet til carogirlProfilbildet til fridafridaProfilbildet til freezinProfilbildet til Telemann88Profilbildet til hotnoProfilbildet til mark04Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Crazy92

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 11 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje