Profilbildet til GoldenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til pompelProfilbildet til pellepoleProfilbildet til krsflortProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ole322Profilbildet til SadominatorProfilbildet til brollProfilbildet til staalmannenProfilbildet til mark04Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til kastrd
Profilbildet til sexworker202Profilbildet til VigdisProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til **WanjaProfilbildet til sweden boy

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje