Profilbildet til LatexfunProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til vårkåtProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Singel49Profilbildet til MM77Profilbildet til AlesioProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til carmellaProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til englevingerProfilbildet til Stavanger
Profilbildet til bakerProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til SakoProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ArousalProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Slappen72Profilbildet til kastrdProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til kinky667Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til slaviProfilbildet til Sammi

!~XanZirz~!

@xanzira
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt !~XanZirz~!:Disse profilene har !~XanZirz~! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje