Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til TabbeProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til kennethProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til vickycdProfilbildet til jeanettekProfilbildet til plusSProfilbildet til Stine1986
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til ellenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til harepusenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til skurk3Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Ready4funProfilbildet til jenandProfilbildet til DrulProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til AndroidProfilbildet til westpar76Profilbildet til colargolProfilbildet til Kas=)

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje