Profilbildet til RogermadsProfilbildet til mark04Profilbildet til just myselfProfilbildet til vårkåtProfilbildet til julieProfilbildet til Siba44Profilbildet til kennethProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til jan50Profilbildet til EscobarProfilbildet til yanaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til CindyCDProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til bait69Profilbildet til sanjaProfilbildet til HardRockProfilbildet til MolliProfilbildet til henrkjarProfilbildet til johnrunProfilbildet til testomanProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AzathothProfilbildet til StrazoProfilbildet til LululuuProfilbildet til KjellarProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Joey77Profilbildet til Bortenfor Vanilje

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje