Profilbildet til Merethe21Profilbildet til TuttaProfilbildet til line tvProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til AlexanderProfilbildet til DrYvilProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til RememBr83Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til TorolavProfilbildet til KennethR88Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til vfold50Mvil
Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til GogT1971Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til LissaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til ani5Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SvantepriProfilbildet til SussProfilbildet til MartinosloProfilbildet til yanaProfilbildet til MortenBProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til lovebbw

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje