Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til tinaProfilbildet til kmfantProfilbildet til sweettortureProfilbildet til NordJente90Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ElviraProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ArielProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til InnlandetProfilbildet til snirlenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til LissaProfilbildet til RixnProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til TeonilleProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Leto78Profilbildet til Lill17Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Buffy93Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Henriettejenta

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje