Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til OdinProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ChivasProfilbildet til kmfantProfilbildet til babybooProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sisunorProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Freddyfe
Profilbildet til sverre89Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til LatexmannProfilbildet til guttenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til NightdiverProfilbildet til L_KProfilbildet til KWGProfilbildet til IronheartProfilbildet til zailoProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til 33Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til vigdis 48

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje