Profilbildet til BrumProfilbildet til xdresserProfilbildet til troendern93Profilbildet til charlotee23Profilbildet til DjeimiProfilbildet til CindyCDProfilbildet til ToremannProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MrVoldProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til pvcloveProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til På_søkProfilbildet til EvensProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til pvcloveProfilbildet til jeanettekProfilbildet til ballderProfilbildet til Natasha93Profilbildet til faithProfilbildet til ElyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til SakoProfilbildet til Pleasurekraft

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje