Profilbildet til wille455Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til mark04Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til fadedProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til DrYvilProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SamehadaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til xtrProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Joey77Profilbildet til KogKProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til englevingerProfilbildet til TengilProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til DrulProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til afrikar

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje