Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til NylongummiProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til trisvikProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til nord88Profilbildet til OlavsenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til johnrunProfilbildet til faithProfilbildet til fadedProfilbildet til Slappen72
Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LilliMyProfilbildet til BBW28Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til RJProfilbildet til AmpriProfilbildet til 33Profilbildet til AlekProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til OlavsenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til RantazticProfilbildet til fadedProfilbildet til poffenProfilbildet til Kate W

xdresser

@xdresserpassiv
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt xdresser:Disse profilene har xdresser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje