Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til swedmanProfilbildet til julieProfilbildet til kennethProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til MissProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til englevingerProfilbildet til naitsProfilbildet til westpar76Profilbildet til Joachim*Profilbildet til trisvikProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til lekenbie36
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til RixnProfilbildet til ExosProfilbildet til dia***Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til gameroslProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til freezinProfilbildet til Leto78Profilbildet til Rapper.1

nuki

@xhems
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt nuki:Disse profilene har nuki besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje