Profilbildet til lauraloveProfilbildet til synnyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til pia1975Profilbildet til sisunorProfilbildet til SoffiProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til YouwishProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til par_30
Profilbildet til ManimalProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til geddimannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til YongProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Lica89Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til @nn@Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til pitt76Profilbildet til vfold50Mvil

xtr

@xtr1970
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje