Profilbildet til AlesioProfilbildet til PhenrikProfilbildet til dogbayProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til lovebbwProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til AjscreamProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til NjordProfilbildet til TigerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Suz
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til m52aProfilbildet til pia1975Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til qwerty19Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til HardRockProfilbildet til MehtevasProfilbildet til KospieProfilbildet til AzathothProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Karlsen20m

xtr

@xtr1970
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje