Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til synnyProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til OralProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til gameroslProfilbildet til kinky667Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til HardRock
Profilbildet til Solros72Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til sabriinaProfilbildet til trisvikProfilbildet til maler.nProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til pia1975Profilbildet til kennedy85Profilbildet til agderProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MannTrondheim

xtr

@xtr1970
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje