Profilbildet til naitsProfilbildet til ThomasassProfilbildet til BergenoProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Helene89Profilbildet til sweettortureProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til InnlandetProfilbildet til sexworker202Profilbildet til FreshnessProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Angel4uProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til xantippeProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ChrisCProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til NallexyProfilbildet til sverre89Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Kas=)Profilbildet til PhenrikProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MissyMooProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til northkick

xtr

@xtr1970
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje