Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til TheMissProfilbildet til TabbeProfilbildet til kjelli77Profilbildet til GeiriProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til mindwtoProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Julie00
Profilbildet til ballderProfilbildet til RockDudeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til LatexmannProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til vårkåtProfilbildet til KjellarProfilbildet til Alexander44Profilbildet til ToremannProfilbildet til Fin g30Profilbildet til qwerty19Profilbildet til NettstedetProfilbildet til hgsd1

xtr

@xtr1970
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje