Profilbildet til AndiiProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til hawe35Profilbildet til norseman9Profilbildet til Solros72Profilbildet til MikeProfilbildet til KatherineProfilbildet til EvensProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SoffiProfilbildet til sola
Profilbildet til halloisProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Mystical34Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til MedusaProfilbildet til VictorProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til ValeriaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til wille455Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til kmfantProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til moss73Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MannValdres

xtr

@xtr1970
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje