Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til RubberkingProfilbildet til carogirlProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til bunnyProfilbildet til SuzProfilbildet til snirlenProfilbildet til AmpriProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til kajabiProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til poopITboyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Solros72Profilbildet til LatexfunProfilbildet til lovebbwProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til SvetikProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til NordlandProfilbildet til Latex44Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til mizzyProfilbildet til Freddyfe

xtr

@xtr1970
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje