Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til KristiansenProfilbildet til poffenProfilbildet til NordlandProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til bergen89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til CulprateProfilbildet til KjellarProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til komigje69
Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til carogirlProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til CulprateProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til pierceddickProfilbildet til DrulProfilbildet til bbck osloProfilbildet til tinaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Stuker\'n

xtr

@xtr1970
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje