Profilbildet til IrenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BottomProfilbildet til KimmernProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til AvalonProfilbildet til Nic94Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til kastrdProfilbildet til Man30303Profilbildet til Musashi
Profilbildet til nattroseProfilbildet til AndiiProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til mrroyalProfilbildet til HexaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til kinky667Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til 2KosProfilbildet til LeticiaProfilbildet til toro60Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til parivest

xtr

@xtr1970
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje