Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til RJProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til yanaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til XL KukkProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til beitoProfilbildet til ellenProfilbildet til Lill17Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til MeeowProfilbildet til MarwinProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SnæxProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til harepusenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til slavi

xtr

@xtr1970
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt xtr:Disse profilene har xtr besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje