Profilbildet til mann oslProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til komigje69Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til two-playfulProfilbildet til shado33Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til snirlenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til regntøymannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Anne72Profilbildet til LululuuProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Kate WProfilbildet til alfiboy51
Profilbildet til BjoernProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til knutbrgProfilbildet til sabriinaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til solaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Reina21Profilbildet til kennethProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til sluggernProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Drifter4u

lonelyman41

@xxlonx41
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt lonelyman41:Disse profilene har lonelyman41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje