Profilbildet til ZeroProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til InsomniaProfilbildet til MizzyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til dp72Profilbildet til m52aProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til KWGProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til babybooProfilbildet til zethProfilbildet til ani5Profilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til nattroseProfilbildet til LangbeinProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SherylProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til plusSProfilbildet til 2KosProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til LenemorProfilbildet til BrumProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Thea92Profilbildet til petzl

lonelyman41

@xxlonx41
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt lonelyman41:Disse profilene har lonelyman41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje