Profilbildet til KvastenProfilbildet til AngelManProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til TigerProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Mr.XProfilbildet til XL KukkProfilbildet til bbck osloProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Skeva91Profilbildet til CulprateProfilbildet til englevingerProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til OdinProfilbildet til Bill
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til .LisetvProfilbildet til bergenm30Profilbildet til karlaaProfilbildet til dia***Profilbildet til love one anotherProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Haakon92Profilbildet til SpindelProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til petzlProfilbildet til DonGrisProfilbildet til trollmor;)))

lonelyman41

@xxlonx41
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt lonelyman41:Disse profilene har lonelyman41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje