Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Mass SageProfilbildet til DionysusProfilbildet til KogKProfilbildet til Ready4funProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til RJProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Reina21Profilbildet til Slappen72Profilbildet til slaviProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ensomgutt23
Profilbildet til Klara31Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Grom87Profilbildet til CharlesProfilbildet til joniProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til BjornchProfilbildet til AlesioProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til KristiansenProfilbildet til moss73

lonelyman41

@xxlonx41
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt lonelyman41:Disse profilene har lonelyman41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje