Profilbildet til h_frodeProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Osl38Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til GeiriProfilbildet til BrumProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Lica89Profilbildet til KaisaProfilbildet til TigerProfilbildet til Joachim*
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til IronheartProfilbildet til bby123Profilbildet til Tony21Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til SakoProfilbildet til KWGProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Siba44Profilbildet til MissMProfilbildet til pierceddickProfilbildet til OralProfilbildet til LåtteProfilbildet til Machiavelli

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje