Profilbildet til Lars80Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til BullseyeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sølProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til krsflortProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til trisvikProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SKubrickProfilbildet til RosjerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til monique tvProfilbildet til urokraake
Profilbildet til TommybProfilbildet til Mossing34Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til XenaProfilbildet til NjordProfilbildet til RuienProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SjtProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til golfbearProfilbildet til GeiriProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til LilleKee

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje