Profilbildet til Dotto81Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Lill17Profilbildet til zethProfilbildet til MartinosloProfilbildet til FinelineProfilbildet til KosMusProfilbildet til Slappen72Profilbildet til SvetikProfilbildet til JustinProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Alexander44Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til RockDude
Profilbildet til Ready4funProfilbildet til freezinProfilbildet til runAProfilbildet til TempenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Thea92Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til komigje69

yana

@yana
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt yana:Disse profilene har yana besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje