Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til IntrMannProfilbildet til virtuveProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til På_søkProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SammiProfilbildet til badboy1986Profilbildet til NordlandProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til elghodeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Dorrans
Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til kmfantProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til pytagorasProfilbildet til zethProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til lalaparProfilbildet til badboy1986Profilbildet til gameroslProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til maritaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til TingTongProfilbildet til Kongen

yana

@yana
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt yana:Disse profilene har yana besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje