Profilbildet til ArielProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til CleoProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Tobben28Profilbildet til sluggernProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til TengilProfilbildet til ole322Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til staken jacsen
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til OdinProfilbildet til AskimMannProfilbildet til vekten75Profilbildet til BadboyProfilbildet til ElyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SigvegalProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til slank leken mann bærum

yana

@yana
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt yana:Disse profilene har yana besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje