Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til ShineProfilbildet til JM28Profilbildet til KaisaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Tara84Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til snirlenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til SimProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til LatexmannProfilbildet til TabbeProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til nattroseProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til AnMy99Profilbildet til trisvikProfilbildet til testomanProfilbildet til C.lop14Profilbildet til mrroyal

yana

@yana
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt yana:Disse profilene har yana besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje