Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til OsloG21Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til testomanProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til spruksProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SadominatorProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Caleron86Profilbildet til NyssaProfilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til RuienProfilbildet til northkickProfilbildet til DodraugenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til maler.nProfilbildet til EvensProfilbildet til jan50Profilbildet til SigvegalProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Plu2

Yaoi-san (22år, Bergen)

@yaoi-kun
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Yaoi-san (22år, Bergen):Disse profilene har Yaoi-san (22år, Bergen) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje