Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til NettstedetProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ElinesProfilbildet til kmfantProfilbildet til PlatinumProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til DjeimiProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til brollProfilbildet til ani5Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til TheMissProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til RJProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til yanaProfilbildet til maler.nProfilbildet til sjømannProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til wille455Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til toro60Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til latexthingProfilbildet til CdrypaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til ChristineTranse

Yaoi-san (22år, Bergen)

@yaoi-kun
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Yaoi-san (22år, Bergen):Disse profilene har Yaoi-san (22år, Bergen) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje