Profilbildet til zethProfilbildet til RonnProfilbildet til uzi69Profilbildet til elghodeProfilbildet til temptationProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til xdresserProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til AlexsProfilbildet til Thea92Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til CharlesProfilbildet til m52a
Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til YouwishProfilbildet til elghodeProfilbildet til GhroltProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KatherineProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Lars80Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til PussiProfilbildet til ParKos2239

Yaoi-san (22år, Bergen)

@yaoi-kun
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Yaoi-san (22år, Bergen):Disse profilene har Yaoi-san (22år, Bergen) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje