Profilbildet til NinnaProfilbildet til naitsProfilbildet til lalaparProfilbildet til TheMissProfilbildet til Handyman31Profilbildet til ArielProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til StaaleProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til beitoProfilbildet til NordlandProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til eddi1000Profilbildet til JiJi
Profilbildet til JM28Profilbildet til trisvikProfilbildet til Kalle2Profilbildet til PussiProfilbildet til mizzyProfilbildet til TheMissProfilbildet til TuttaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til nina1992Profilbildet til troendern93Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sweden boyProfilbildet til johnrunProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Davinci

Yaoi-san (22år, Bergen)

@yaoi-kun
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Yaoi-san (22år, Bergen):Disse profilene har Yaoi-san (22år, Bergen) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje