Profilbildet til oslokosProfilbildet til NowheremanProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Lez 40Profilbildet til sjømannProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til HommeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SjtProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til XL KukkProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til DorcasProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til vekten75Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MatteStProfilbildet til skurk3Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Thea92Profilbildet til johnrunProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til BittenProfilbildet til ManimalProfilbildet til Lill17Profilbildet til **Wanja

Yong

@yong
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Yong:Disse profilene har Yong besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje