Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til burndocProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til RonnProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ZeroProfilbildet til pytagorasProfilbildet til ToyenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til MannValdres
Profilbildet til KarinagayProfilbildet til regntøymannProfilbildet til SuzProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til jonas93Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til troendern93Profilbildet til yanaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Tordenspyd

Jontass

@yonice
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jontass:Disse profilene har Jontass besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje