Profilbildet til petzlProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til MarwinProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til line tvProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til GeiriProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til toro60Profilbildet til Grom87Profilbildet til Hulder1Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til BjoernProfilbildet til ZaxProfilbildet til elghode
Profilbildet til SylvesterProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til veilchenProfilbildet til BrumProfilbildet til xdresserProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til VigdisProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til ExosProfilbildet til Anne72Profilbildet til temptationProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Per SProfilbildet til Transe_for_hersker

Jontass

@yonice
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Jontass:Disse profilene har Jontass besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje