Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til AlekProfilbildet til mark04Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Thea92Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til IronheartProfilbildet til shinY_Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TheReaderProfilbildet til nelg90Profilbildet til fridafrida
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til BittenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BiparProfilbildet til RomeoProfilbildet til LenemorProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til petrus1956Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til LærerenProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Leather-hunk

Jontass

@yonice
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jontass:Disse profilene har Jontass besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje