Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til AngelManProfilbildet til SwededarterProfilbildet til henrkjarProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til freezinProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SvetikProfilbildet til IronheartProfilbildet til MissProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KWGProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BluwProfilbildet til Streetgirls
Profilbildet til Singel49Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Hulder1Profilbildet til KarinagayProfilbildet til bergen89Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til MandrakeProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SjtProfilbildet til ToremannProfilbildet til BjoernProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Molli

Jontass

@yonice
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Jontass:Disse profilene har Jontass besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje