Profilbildet til Singel49Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til VildeeeProfilbildet til par3427Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til yanaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Bimann43
Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til røyskattaProfilbildet til SimProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til gameroslProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til MelekProfilbildet til burndoc

Jontass

@yonice
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Jontass:Disse profilene har Jontass besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje