Profilbildet til MM77Profilbildet til L_KProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til TuttaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til JiJiProfilbildet til TabbeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til mark04Profilbildet til Linda_25Profilbildet til MandrakeProfilbildet til RogermadsProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til oslogutt995
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til TuttaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til latex66Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til stuve92Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LeneaProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til CleoProfilbildet til godsg1Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Difference___Profilbildet til Karlsen20m

Jontass

@yonice
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Jontass:Disse profilene har Jontass besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje