Profilbildet til ole322Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til latex66Profilbildet til HexaProfilbildet til KongenProfilbildet til pompelProfilbildet til SammiProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Klar 79Profilbildet til hotfishProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til RuienProfilbildet til DionysusProfilbildet til pompelProfilbildet til KongenProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MissProfilbildet til AlesioProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til babybooProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til knutbrgProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Bergen1987

youngblood

@youngblood
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt youngblood:Disse profilene har youngblood besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje