Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til SupermannProfilbildet til AzathothProfilbildet til NyssaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Joey77Profilbildet til YouwishProfilbildet til MolliProfilbildet til ellenProfilbildet til EscobarProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til jan50Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til Just4youProfilbildet til oslokosProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til RJProfilbildet til MedusaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til zailoProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LokerProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til LovestarProfilbildet til NettstedetProfilbildet til shaftyProfilbildet til Nanna

youngblood

@youngblood
aktiv 3 uker, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt youngblood:Disse profilene har youngblood besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje