Profilbildet til jeanettekProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til talkmanProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Natasha93Profilbildet til LululuuProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Kas=)Profilbildet til KongenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til englevingerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Geirern92Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til oslokosProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til davidandreProfilbildet til LizzyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Osl38Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Huldra89Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

youngblood

@youngblood
aktiv 10 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt youngblood:Disse profilene har youngblood besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje