Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Hulder1Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til parivestProfilbildet til staalmannenProfilbildet til dia***Profilbildet til superteddProfilbildet til Cato1977Profilbildet til uzi69Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til plusSProfilbildet til Joey77Profilbildet til vekten75Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til someboyProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til SvetikProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til MedusaProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ElviraProfilbildet til staalmannenProfilbildet til vickycd

youngblood

@youngblood
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt youngblood:Disse profilene har youngblood besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje