Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til LatexleahProfilbildet til nattroseProfilbildet til ballderProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til bait69Profilbildet til Anne72Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til IronheartProfilbildet til KimmernProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til miss76Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Klar 79Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til temptationProfilbildet til pia1975Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til orro75Profilbildet til KospieProfilbildet til afrikarProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

Youwish

@youwish
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje