Profilbildet til MelekProfilbildet til TommybProfilbildet til just myselfProfilbildet til ReidarProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til latexthingProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til windel999Profilbildet til leandroProfilbildet til DodraugenProfilbildet til GoldenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til shiva
Profilbildet til MortenBProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til sisunorProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til troendern93Profilbildet til miss76Profilbildet til vickycdProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til RantazticProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til freaky2Profilbildet til stuve92Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Oslo27

Youwish

@youwish
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje