Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til SKubrickProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til karlaaProfilbildet til MaykieProfilbildet til BluwProfilbildet til northkickProfilbildet til ballderProfilbildet til NinnaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til jan50Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til TommybProfilbildet til Manimal
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ScorpionProfilbildet til runAProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Telemann88Profilbildet til kinky667Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MehtevasProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til akane21Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til northkick

Youwish

@youwish
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje