Profilbildet til førdeparetProfilbildet til ElinesProfilbildet til KarinagayProfilbildet til AvalonProfilbildet til ElyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til JiJiProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til norseman9Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til oslokosProfilbildet til NordlandProfilbildet til Sea_sailor
Profilbildet til xtrProfilbildet til Oslo27Profilbildet til plusSProfilbildet til spruksProfilbildet til pytagorasProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Geirern92Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KennethR88Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til just myself

Youwish

@youwish
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje