Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KWGProfilbildet til monique tvProfilbildet til halloisProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til 59modellProfilbildet til slaviProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til xantippeProfilbildet til synnyProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til På_søkProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MatteStProfilbildet til Singel49
Profilbildet til SherylProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til DodraugenProfilbildet til XenaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til petzlProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til chipProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BadboyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til coolchic101Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til søtgutt36oslo

Youwish

@youwish
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje