Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til SylvesterProfilbildet til BistvgProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til synnyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til GhroltProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til MikeProfilbildet til jan50Profilbildet til silver
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til synnyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til poffenProfilbildet til TearyProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Siba44Profilbildet til KongenProfilbildet til halloisProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SvetikProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til jan50Profilbildet til CalaDor

Youwish

@youwish
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje