Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til foresterProfilbildet til fintparProfilbildet til Angel84Profilbildet til norseman9Profilbildet til freezinProfilbildet til beitoProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ThomasassProfilbildet til jenandProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NåProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til hgsd1Profilbildet til CleoProfilbildet til Frøken_sensuell1964
Profilbildet til stuve92Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til trannyboyProfilbildet til TingTongProfilbildet til FinelineProfilbildet til Tine cdProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LamatryneProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til RuienProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til .tvliseProfilbildet til smoker;)Profilbildet til rosegartner33

Youwish

@youwish
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje