Profilbildet til DavinciProfilbildet til swedmanProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til par_30Profilbildet til Natasha93Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Roger84Profilbildet til XenaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til førdeparetProfilbildet til halloisProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Handyman40
Profilbildet til NjordProfilbildet til MariusProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KatherineProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Angel4uProfilbildet til petrus1956Profilbildet til akane21Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til andy1988Profilbildet til Nowhereman

Youwish

@youwish
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje