Profilbildet til ballderProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til CdrypaProfilbildet til kmfantProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til OsloG21Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til *Punky*Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til GiggSProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Staale
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Lica89Profilbildet til fadedProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til mizzyProfilbildet til Niko9Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til StavangerProfilbildet til 59modell

Youwish

@youwish
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje