Profilbildet til bwillyProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MrbigProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MortenBProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til vanosm52Profilbildet til sweden boyProfilbildet til MariusProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MehtevasProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til TearyProfilbildet til shinY_Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Zax
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til badboy1986Profilbildet til shivaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til sexworker202Profilbildet til nord88Profilbildet til AlekProfilbildet til AndroidProfilbildet til JupiterProfilbildet til mark04Profilbildet til troendern93Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BluwProfilbildet til Man30303Profilbildet til Rapper.1

Youwish

@youwish
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Youwish:Disse profilene har Youwish besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje