Profilbildet til Merethe21Profilbildet til HazeProfilbildet til MikeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ak00nProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til TordenspydProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til IntrMannProfilbildet til bunnyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Dark Angel
Profilbildet til LizzyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til mindwtoProfilbildet til BecksProfilbildet til veilchenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til snirlenProfilbildet til godheksaProfilbildet til kinky667Profilbildet til ak00nProfilbildet til Thea92Profilbildet til GeiriProfilbildet til DonGris

Android

@zabeltann
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje