Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til TengilProfilbildet til henrkjarProfilbildet til HommeProfilbildet til northkickProfilbildet til SjtProfilbildet til virtuveProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til RomeoProfilbildet til ZaxProfilbildet til SKubrickProfilbildet til someboyProfilbildet til ToyenProfilbildet til bait69Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Reina21
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til KvastenProfilbildet til sisunorProfilbildet til windel999Profilbildet til solaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til XjanneProfilbildet til someboyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Drifter4u

Android

@zabeltann
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje