Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til ChivasProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til XenaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til pompelProfilbildet til claireProfilbildet til mark04Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Alexander44Profilbildet til sweettortureProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Ramp78Profilbildet til toro60Profilbildet til Sheryl
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til TheReaderProfilbildet til AsveigProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Roger84Profilbildet til naitsProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Thea92Profilbildet til KarinagayProfilbildet til RonnProfilbildet til LatexmannProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til NATURISTEN

Android

@zabeltann
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje