Profilbildet til C.lop14Profilbildet til No StringsProfilbildet til slaviProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til DrulProfilbildet til MizzyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Telemann88Profilbildet til GogT1971Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Angel4u
Profilbildet til Julie00Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til sisunorProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til lalaparProfilbildet til bakerProfilbildet til golfbearProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ani5Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Shadowwolf

Android

@zabeltann
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje