Profilbildet til KimmernProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til dia***Profilbildet til TabbeProfilbildet til trisvikProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til urokraakeProfilbildet til lauraloveProfilbildet til nord88Profilbildet til *Punky*Profilbildet til SammiProfilbildet til windel999Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Per S
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til LamatryneProfilbildet til just myselfProfilbildet til KatherineProfilbildet til Roger84Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til hank95Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Niko9Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ManimalProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til par_30

Android

@zabeltann
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje