Profilbildet til mrtoreProfilbildet til CharlesProfilbildet til KarinagayProfilbildet til dia***Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til JustinProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til staalmannenProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til -MissV-Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til pompelProfilbildet til Tony21Profilbildet til Martinoslo
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Solros72Profilbildet til KiwienProfilbildet til kinky667Profilbildet til komigje69Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til burndocProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Stine1986Profilbildet til CleoProfilbildet til pompelProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til xdresserProfilbildet til coolchic101Profilbildet til halloisProfilbildet til Angel84

Android

@zabeltann
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje