Profilbildet til OralProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RJProfilbildet til westpar76Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til sweden boyProfilbildet til ZeroProfilbildet til AngelManProfilbildet til davidandreProfilbildet til ToyenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til elghodeProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Golddigger
Profilbildet til @nn@Profilbildet til lalaparProfilbildet til VigdisProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Kalle2Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til andy1988Profilbildet til sisunorProfilbildet til hawe35Profilbildet til faded

Android

@zabeltann
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje