Profilbildet til Slave g23Profilbildet til røyskattaProfilbildet til ZeroProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til PussiProfilbildet til kjelli77Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MarwinProfilbildet til DorransProfilbildet til mindwtoProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MehtevasProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MortenB
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til SigvegalProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ShjalomProfilbildet til LåtteProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til talkmanProfilbildet til naitsProfilbildet til jannis25Profilbildet til sola50Profilbildet til OralProfilbildet til ChrisCProfilbildet til carogirlProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til moss73

Android

@zabeltann
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Android:Disse profilene har Android besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje