Profilbildet til burndocProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Mossing34Profilbildet til MortenBProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til julieProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til colargolProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Tine cdProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Lica89Profilbildet til Kåtglattbarbert
Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til just myselfProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Tobben28Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til hank95Profilbildet til RockDudeProfilbildet til AinaCdProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til TheRose49Profilbildet til pytagorasProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til mann31vesterålen

zailo

@zailo
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje