Profilbildet til AndiiProfilbildet til MiaBProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til hawe35Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Tony21Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til zailoProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til elghodeProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til NeonProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til jan50Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SadominatorProfilbildet til TorolavProfilbildet til HommeProfilbildet til KatherineProfilbildet til ExodiaProfilbildet til søker sexProfilbildet til Bimann43

zailo

@zailo
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje