Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SkårnesProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til fridafridaProfilbildet til JustinProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til OdinProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Torill1979Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til AndroidProfilbildet til TommybProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Per SProfilbildet til sabriinaProfilbildet til buskerudProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til DionysusProfilbildet til Kalle2Profilbildet til HardRockProfilbildet til bamsefar

zailo

@zailo
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje