Profilbildet til AndyrjProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til AmpriProfilbildet til SvantepriProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til blaithinProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til TigerProfilbildet til Victor
Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til LululuuProfilbildet til På_søkProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til KatherineProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til virtuveProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til sportfuckProfilbildet til sokersexogmorro

zailo

@zailo
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje