Profilbildet til BjornchProfilbildet til HardRockProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til trisvikProfilbildet til AndiiProfilbildet til SvantepriProfilbildet til henrkjarProfilbildet til fadedProfilbildet til Buffy93Profilbildet til ToyenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til fintparProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ArousalProfilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til SherylProfilbildet til frekkis71Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til KatherineProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til sabriinaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til MiaBProfilbildet til shivaProfilbildet til andy1988Profilbildet til sverre89Profilbildet til MissProfilbildet til ingwardo82

zailo

@zailo
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje