Profilbildet til ThomasassProfilbildet til MortenBProfilbildet til runAProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LenemorProfilbildet til KvinnenProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til beitoProfilbildet til karlaaProfilbildet til ballderProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Karinagay
Profilbildet til RosjerProfilbildet til runAProfilbildet til sweettortureProfilbildet til LokerProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til testomanProfilbildet til DodraugenProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kennethProfilbildet til AngelManProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til bad666boyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til shinY_Profilbildet til Reisende40

zailo

@zailo
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje