Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til shaftyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Reisende40Profilbildet til kennedy85Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MidasProfilbildet til westpar76Profilbildet til AlekProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LissaProfilbildet til JustinProfilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til zailoProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KristiansenProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ElinesProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til JontassProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MizzyProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til IronheartProfilbildet til silverProfilbildet til Androx0Profilbildet til .LisetvProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til miss76

zailo

@zailo
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt zailo:Disse profilene har zailo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje